Algemene Beschrijving

Crepi is een veelzijdige gevelafwerking die bij Vervaet Kevin wordt aangeboden in diverse stijlen en afwerkingen. Deze afwerkingslaag, gemaakt op basis van cement, is perfect voor het verfraaien en beschermen van buitenmuren. Het assortiment omvat kunsthars-, silicaat-, siliconen- en siloxaanpleisters, elk afgestemd op specifieke behoeften en omstandigheden van de gevel.

Werkwijze

Onze aanpak begint met een evaluatie van de gevel om de optimale crepi keuze te bepalen. De toepassing varieert van handmatig pleisterwerk voor een gladde afwerking tot geavanceerde technieken zoals sierpleisterwerk en spuittechnieken. Elke methode wordt vakkundig uitgevoerd door ons team om een duurzaam en esthetisch resultaat te garanderen.

Voordelen

Crepi biedt meerdere voordelen:

  • Esthetische Flexibiliteit: Crepi is beschikbaar in een breed scala aan kleuren, texturen en korrelgroottes, waaronder 1.0 mm, 1.5 mm, en 2 mm, voor diverse afwerkingseffecten.
  • Duurzaamheid: Bestand tegen weersinvloeden en biedt langdurige bescherming voor uw gevel.
  • Energie-efficiëntie: In combinatie met isolatie, verhoogt crepi de thermische efficiëntie van de woning.
  • Waardeverhoging: Een goed afgewerkte crepi gevel verhoogt de waarde en uitstraling van uw eigendom.

Populariteit

Crepi is populair vanwege zijn veelzijdigheid en de mogelijkheid om de uitstraling van een gebouw aanzienlijk te verbeteren. Het is een favoriete keuze voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw, dankzij de esthetische en praktische voordelen die het biedt. Met de groeiende nadruk op energie-efficiëntie en het verfraaien van gebouwen, blijft de vraag naar crepi afwerking sterk.