Onze Specialisaties bij Vervaet Kevin

Buitenmuurisolatie: Bij Vervaet Kevin begrijpen we het belang van isolatie voor zowel energiebesparing als milieuvriendelijkheid. Onze isolatiemethoden verlagen niet alleen uw energieverbruik en kosten, maar verhogen ook het wooncomfort. Gecombineerd met onze afwerkingsdiensten, verbeteren we de esthetische en duurzame waarde van uw woning.

lees meer

Crepi: Gespecialiseerd in diverse crepi gevelafwerkingen, bieden we een scala aan mogelijkheden, van kunsthars- tot siloxaanpleisters, geschikt voor verschillende gevelcondities. We hanteren diverse technieken voor een variatie aan esthetische afwerkingen, inclusief vlakpleister voor een strakke look.

lees meer

Kaleien: Onze kalei-behandelingen combineren esthetische aantrekkingskracht met bescherming tegen weersinvloeden. Ideaal voor gemetselde muren, onze kalk- en siliconen kalei zorgen voor een duurzame en milieuvriendelijke gevelafwerking die essentieel is voor vochtregulatie.

lees meer

Reiniging van Crepi: Om de schoonheid en duurzaamheid van crepi-gevels te behouden, bieden wij professionele reinigingsdiensten aan. Met een zorgvuldige aanpak zorgen we voor het behoud van de esthetiek en beschermende eigenschappen van uw crepi-gevel.

lees meer

Bij Vervaet Kevin streven we naar kwaliteit en duurzaamheid in elk aspect van ons werk, met een focus op esthetisch aantrekkelijke en energiezuinige oplossingen voor uw thuis.