Algemene Richtlijnen

Crepi, een populaire gevelbekleding, staat bekend om zijn duurzaamheid en esthetiek. Echter, na verloop van tijd kunnen vervuiling, weersinvloeden en slijtage hun tol eisen. Vervaet Kevin biedt gespecialiseerde diensten voor zowel het reinigen als het herstellen van crepi-gevels.

Reiniging van Crepi

  1. Voorbereiding: Een grondige inspectie wordt uitgevoerd om de mate en soort vervuiling te beoordelen. Dit is cruciaal om de juiste reinigingsmethode te bepalen.
  2. Zachte Aanpak: Voor reguliere schoonmaak wordt een zachte borstel en milde reinigingsmiddelen gebruikt. Dit is effectief tegen lichte vervuiling en voorkomt schade aan de crepi.
  3. Hogedruk Reiniging: Voor hardnekkige vlekken, zoals algen en mos, kan een hogedrukreiniger ingezet worden. De druk wordt zorgvuldig aangepast om de structuur van de crepi niet te beschadigen.
  4. Nazorg: Na reiniging wordt de gevel gecontroleerd en eventueel nabehandeld om herhaling van vervuiling te verminderen.

Herstelling van Crepi

  1. Kleine Reparaties: Kleine scheurtjes en oppervlakkige schade worden hersteld met bijpassende crepi-mix, zodanig dat de reparatie naadloos opgaat in de bestaande structuur.
  2. Grote Schade: Bij uitgebreide schade wordt een deel van de crepi verwijderd en professioneel opnieuw aangebracht. Dit vereist expertise om een uniforme en duurzame afwerking te garanderen.
  3. Kleurherstel: Als de kleur van de crepi vervaagd is of inconsistentie vertoont na reparaties, kan een kleurcorrectie of een volledige nieuwe verflaag worden aangebracht voor een frisse en uniforme uitstraling.

Preventief Onderhoud

Regelmatig onderhoud en inspectie zijn essentieel om de levensduur van crepi te verlengen en toekomstige problemen te voorkomen. Dit omvat het schoonhouden van de gevel, controleren op scheuren of beschadigingen, en het tijdig aanpakken van kleine problemen.

Professionele Service

Vervaet Kevin biedt niet alleen de nodige expertise voor het reinigen en herstellen van crepi-gevels, maar ook advies voor langdurig onderhoud en bescherming van uw gevel. Met een professionele aanpak zorgen we ervoor dat uw crepi-gevel zijn schoonheid en functionaliteit behoudt door de jaren heen.